Vanliga Frågor

Vem binder flugorna?

Jag binder alla custom flugor.

Azad Danish binder alla custom laxflugor.

Resten av de billigare flugorna är från olika fabriker som jag känner har rätt kvalitet.

Varför är din kvalitet bättre än andras?

För att jag endast använder krok som är de absolut bästa i Skandinavien, mestadels AJensen, Hends, Hanak och JSon samt spenderar extra tid på varje fluga för att de skall hålla för många fisk snarare än se bra ut. Jag fokuserar på användbara flugor som fiskar bra samt även håller länge. Mina torrflugor förblir torra längre, mina streamers klarar fler hugg och simmar finare, alla flugor är bundna med extrem noggrannhet för att klara sig länge under hård användning och endast med riktigt bra materialval. Dessutom produkttestar jag varje fluga innan jag lägger in den här på hemsidan. Finns en fluga här på sidan så har jag den själv också i mina askar när jag fiskar! 

Var kommer de billigare flugorna från?

På hemsidan ser du att det finns två sektioner med flugor. 

Den ena är mina egna flugor som jag binder. Dessa är mycket mer påkostade med både material och arbetstid och eftersom så många beställer dessa har jag blivit tvungen att höja priserna så att jag hinner med alla beställningar. 

Den andra sektionen är flugor som jag beställer från olika fabriker. Jag hittar de bästa flugorna för de priserna och även här fokuserar jag på just kvalitet. Jag köper endast det som jag själv har kvalitetstestat och är nöjd med. Jag har även en egen serie med flugor som en fabrik binder just för mig och min butik. Jag skickar flugor till dem och ger dem exakt information om hur de skall bindas. Sedan skickas dessa till mig och jag lägger upp dem på hemsidan.

Hur sker leveransen?

Jag skickar allt i ett säkert paketerat paket där flugorna ej skadas. Flugorna ligger inbäddade i silkespapper som sedan läggs i en säker ask som sedan ligger i ett stötsäkert kuvert med bubbelplast inuti. För mer info se FRAKT

Hur lång tid tar det att få mina flugor?

Inom 14 arbetsdagar men ibland längre om det är många som beställer. Oftast är det en lång kö. Det är normalt med dubbelt så lång väntetid pga köer under hela året.

För mer info se FRAKT

 

Jag har inte fått mina flugor. Var är de?

Ibland händer det, som vi alla vet, att PostNord slarvar bort paket eller är sena med paket. Sker detta så vill jag gärna att ni kontaktar mig på en gång. Jag kommer att be dig att vänta ett tag extra och har det då fortfarande inte kommit så kommer jag att se till att du får de flugor du har beställt! Men kontakta mig gärna tidigt så att jag vet vad som har skett och kan agera och säkra ditt paket.

Jag behöver verkligen den flugorna snabbt och kan inte vänta.

Då kontaktar du mig så får du info och stöd. Jag ser alltid till att mina kunder får sina flugor! Särskilt om du har bråttom. Säg till så löser jag det.

Hur kontaktar jag dig om jag behöver snabb kontakt?

Då ringer du mig. Måndag till Fredag finns jag tillgänglig och det är bara att ringa. Jag finns tillgänglig för er så ofta jag kan och hjälper er gärna!

Jag är nybörjare och behöver lite stöd.

Samma sak där, ring mig eller skriv till mig på facebook messenger så hjälper jag dig mer än gärna med alla frågor du har! Jag säljer dig inte bara flugor, jag hjälper dig även att fiska med dem!